Home - Články - Jak zhubnout po svátcích podle znamení zvěrokruhu?

Jak zhubnout po svátcích podle znamení zvěrokruhu?

vloženo 4. 1. 2021
čas čtení: 4 minuty

Jak zhubnout po svátcích podle znamení zvěrokruhu?

Vánoční svátky jsou nejkrásnějším obdobím v roce. Všichni se těšíme na hromady výborného jídla, sladké cukroví, voňavé maso i skvělé silvestrovské drinky. Zkrátka se po celou dobu přejídáme a po Novém roku se nemůžeme nabraných kil zbavit. Chtělo by to ideální dietu podle znamení zvěrokruhu, nemyslíte?

sdílet článek na facebooku

Beran
Berani jsou schopni dosáhnout svého cíle za každou cenu. To platí i při hubnutí. Nebojí se těch nejpřísnějších diet, ale slibné výsledky na sobě potřebují znát ihned. Ve svém jídelníčku by si měli zajistit bílkoviny a omezit sacharidy. Trocha pohybu nikdy neškodí. Což takhle aerobic anebo běh?

Býk
Býk jen stěží odolá delikatesnímu cukroví a specialitám. Po Vánocích se špatně srovnává s nabranými kily, protože s nimi bojuje vlastně po celý život. Býk by si měl dopřát mnoho zeleniny, celozrnné pečivo, ovoce a samozřejmě sport. Určitě ho bude bavit běh anebo plavání.

Blíženci
Také Blíženci mají celoživotní potíže s přejídáním a o vánočních svátcích se jistě nezmění. Blíženci jsou velice činorodí a nejsou schopni držet nějakou dietu na sto procent. Stačí omezit sladké pokrmy a naučit se jíst v klidu. Ke všemu mohou přidat kick-box anebo aerobic.


Rak
Raci milují sladké zákusky, proto neodolají ani vánočním dobrotám. Nepatří ovšem ke znamením, která by se potýkala s nadměrným příbytkem kil, ale malá novoroční očista určitě neuškodí. Prospěje jim sport klidnějšího charakteru, jóga, Pilates, plavání anebo Tai-chi.

Lev
Lev trpící obezitou snad neexistuje. Neustále myslí na svůj zevnějšek, je jím zcela posedlý. Když už se rozhodne zhubnout, zařadí do svého jídelníčku ryby, luštěniny a více bílkovin. Ve sportu by měl vsadit na tenis, squash, zumbu i společenský tanec.

Panna
Pro Pannu je boj s nadbytečnými kily denní rutinou. Spoléhá na svou pevnou vůli, ale často podléhá nejrůznějším přípravkům na hubnutí. Panně svědčí dostatek vlákniny, zelenina, ovoce, ořechy, ryby. Určitě by se měla vrhnout na aerobic, jógu či Pilates.


Váhy
Váhy by chtěly zhubnout, ale prostě se nedokážou rozhodnout, jaká dieta by pro ně byla nejlepší. Určitě by se měly vyhnout mlsání a začít se změnou jídelníčku ve dvou. Cesta úspěchu vede přes banány, jogurty, zeleniny, ryby i jízdu na kole a rychlou chůzi.

Štír
Štír je velký mlsoun a gurmán. Nedokáže vynechat chutné vánoční cukroví, rolády a dobroty z kynutého těsta. Jeho novoroční očista však nepostrádá řád a pevnou vůli. Na míru ušitá je pro něj nízkosacharidová dieta. Ke všemu je dobré přidat posilovnu, box anebo boot camp.

Střelec
Střelci si na sladké příliš nepotrpí, ale přes svátky konzumují pokrmy s masa i alkohol. Potřebují solidní detoxikaci organismu. Chtělo by to ovocné a zeleninové šťávy, ořechy i zeleninu. Střelci pohybu příliš neholdují, proto je nadchnou dlouhé procházky či cyklistika.


Kozoroh
Kozorozi nepatří k žádným tlouštíčkům, přesto si o vánočních svátcích neodepřou hodování. Po Novém roku se dají na tvrdou dietu. Postačí jim pestré pokrmy se zeleninou, rybami a mnoho zeleniny. Kozorozi uznávají pěší turistiku, jízdu na horském kole anebo jogging.

Vodnář
Znamení Vodnáře miluje laskominy všeho druhu. Nepohrne sladkými zákusky ani specialitami z masa. S dietami má Vodnář problém, jen stěží nějakou dotáhne do konce. Vodnářovo tělo potřebuje vitamín B, ryby, zeleninu, vejce a sportovní radosti, skákání na trampolíně či zumbu.

Ryby
Ryby nedokážou vánočním dobrotám odolat. Mile rády pečou, a tak už přibírají před svátky. Ryby jsou od přírody citlivé, proto se dají ve stopách tance, joggingu a plavání. Na talíři by neměla chybět asijská strava, česnekové a zázvorové pokrmy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.