Home - Články - Jak mi astrální cestování přineslo lásku

Jak mi astrální cestování přineslo lásku

vloženo 21. 9. 2016

Jak mi astrální cestování přineslo lásku

„Můj muž a já jsme se seznámili dost originálně. Vlastně až natolik, že nám to dosud nikdo nevěří“ Čtenářka Jana nám poslala svůj zážitek s astrálním cestováním. I když není tak úplně její, jako spíš jejího manžela.

sdílet článek na facebooku

Začalo to nevinně

Jednou pozdě večer jsem byla s přáteli v restauraci, když jsem si všimla muže, který se rozhlížel kolem a zřejmě někoho hledal. Zároveň působil dojmem, že v restauraci je a zároveň není.

Nikdo si ho nevšímal, ani obsluha. Bylo to docela divné, protože restaurace nebyla zrovna zaplněná a on před sebou nic neměl. Nevím, proč mě tak zaujal, ale nemohla jsem z něj spustit oči. Měla jsem z něj zvláštní, ale příjemný pocit.

Nakonec si všiml, že ho pozoruji. Usmál se tak šťastně, jako jsem ještě nikoho neviděla. Musela jsem mu úsměv vrátit. Pak se mě ale někdo z přátel na něco zeptal a já se na ně otočila. Když jsem se podívala zpět, muž už tam nebyl.

Nedalo mi to a zeptala jsem se obsluhy, jestli ho znají. Nikdo si ale nevybavoval, že by člověka podle mého popisu vůbec někdy viděl.


Duch se stal skutečným


Asi po roce mě práce zavedla do cizího města. Splnila jsem, co jsem potřebovala a před odjezdem se rozhodla zajít do kavárny. Posadila jsem se ke stolku v rohu, stranou od ostatních hostů. Otevřela jsem si knížku a chystala se číst, někdo se mi ale postavil do světla. Zvedla jsem oči s úmyslem požádat, aby mi přestal stínit. A ztuhla jsem. Nade mnou stál právě on, záhadný muž z restaurace, na kterého jsem dosud občas myslela.

Na jeho první větu nikdy nezapomenu: „Bude to znít asi podivně, ale slyšela jste někdy o astrálním cestování?“

Jak se úspěšně seznámit

Posadili jsme a on mi povyprávěl svou část příběhu. Stejně jako já slyšel o astrálním cestování a chtěl ho vyzkoušet. Načetl, co se dalo a pak pravidelně zkoušel. A jednou se mu to povedlo. Prostě jen tak.



Ležel v posteli a zároveň se vznášel nad ní a pozoroval sám sebe, jak spí. Nejdřív nadšeně prolétl okolí. Až ho napadlo, že by si přál konečně potkat svou životní lásku. V tu chvíli se octil v nějaké restauraci, kde nikdy předtím nebyl. A i když byl pro všechny zjevně neviditelný, někdo si ho všiml. Já.

Když se ráno zase vzbudil, přemýšlel, jestli si to celé jenom nenalhával. Další cesta už se mu navíc nedařila. Ovšem když mě pak po roce spatřil v té kavárně, prostě za mnou musel jít. A já jsem mu za to doteď vděčná.

Tantrický sex dokáže zpříjemnit a prohloubit sexuální život. Jak zažít smyslný a silný prožitek díky milostné energii, kterou lze z tantrického milování získat? Více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.