Home - Články - Horoskop lásky 8.-14.5.

Horoskop lásky 8.-14.5.

vloženo 7. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 8.-14.5.

Ačkoliv je květen měsíc lásky, ne všichni to pocítí na vlastní kůži. Především Panny a Kozorohové by měli týden přečkat v klidu a pomalu začít vyhlížet lepší časy, které se teprve chystají. Naopak Berani zažijí týden plný vášně. A co čeká vás?
sdílet článek na facebooku

Beran
Pociťujete větší vášeň a ocitáte se na vrcholu blaha. Vaří se ve vás kotel velice krásných emocí! Měli byste se s partnerem věnovat více společnému sportování, ať už aktivně nebo pasivně.

Býk
Hned na začátku pracovního týdne budete silně přitahováni k protějšku, který disponuje velkou osobní mocí a vy se přistihujete, že jste jeho osobností zcela pohlcováni. Je to osud!

Blíženci

Koncem týdne se spustí celá lavina příležitostí k seznámení, flirtování a sexu. Zároveň však vesmírní vládci upozorňují, abyste si dávali velký pozor na flirtování na pracovišti.

Rak
Afrodité je k vám zády, milí Raci. Žárlivost, skrytá manipulace a silná tvrdohlavost jsou zbraněmi namířenými na vaši lásku, obrňte se pevným krunýřem! S trpělivostí vše překonáte.



Lev
Po citové nebo sexuální stránce teď rozhodně nebudete strádat. V druhé polovině týdne byste měli přijmout pozvání na nějakou zábavnou společenskou akci. Máte příležitost seznámení!

Panna

Vaše smyslnost se pomalu rozplývá a dává prostor jiným aktivitám. Se svými analytickými schopnostmi a pracovitostí dobudete úspěchy v práci. Milostné záležitosti teď u vás bohužel nehrají prim.

Váhy
Zdá se vám teď váš partner nepřirozeně žárlivý a majetnický? Neklesejte na mysli, může to být i vaším zkresleným vnímáním. Zhluboka se nadechněte a kupte si raději něco na sebe, čímž v partnerovi zvednete touhu po vás.

Štír

Všechno nebo nic! To je to, co čekáte od partnerského vztahu. Ale není každý den posvícení a váš partner se vám nemůže věnovat každý den se stoprocentní vášní. Nevyčítejte mu to!



Střelec

Afrodité zvyšuje svými ohnivými krůčky vaši touhu a vášeň. Zejména ve druhé polovině týdne byste mohli potkat na místech spojených s uměním nebo sportem velmi zajímavý protějšek.

Kozoroh

Patříte mezi ty, kteří teprve svůj protějšek hledají? Tento týden berte vše s rezervou, raději se příliš nefixujte na vidinu pohádkového seznámení. Váš čas teprve přijde.

Vodnář

Ženatí Vodnáři, zbystřete! Nastává období splněných snů. Máte vyšší tendenci k oživení vášně a zvýšení vzájemného sexuálního apetitu. Nebojte se experimentovat, Uran dodá fantazii!

Ryby

Orientace na jistotu pro vás sice není typická, ale tento týden je výrazná. Pokud se budete chtít seznámit, bude pro vás hrát větší roli materiální zajištění příštího partnera.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.