Home - Články - Horoskop lásky 19. – 25.6.

Horoskop lásky 19. – 25.6.

vloženo 19. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 19. – 25.6.

Víte, jaký týden vás v oblasti lásky čeká? Naše astroložka Laura to ví! Připravila si pro jednotlivá znamení zvěrokruhu týdenní horoskop lásky. Zjistěte, zda náhodou právě nyní nepotkáte svého životního partnera.

sdílet článek na facebooku

Beran
Jiskry kolem vás létají a nezadaní před nimi nestíhají uhýbat. Nikam neuhýbejte, na tuto chvíli jste přece čekali tak dlouho! A že je nápadníků více? Alespoň máte z čeho vybírat.

Býk
Možná už delší dobu pokukujete po oslnivé bytosti, která vám připadá naprosto nedosažitelná. Nyní můžete očekávat příznivý zlom! Zadaní se ještě hlouběji ponoří do vzájemných citů.

Blíženci
Váš intelekt a milá, nezávazná konverzace jsou silnými lákadly pro spoustu vašich obdivovatelů. Setkání s nejrůznějšími lidmi vás zcela naplňují, a navíc nemáte nouzi o nápadníky.

Rak
Hvězdy vám signalizují seznámení. Objekt svých snů můžete potkat někde na místě hodně vzdáleném od vašeho domova anebo může být tato osoba naopak na návštěvě ve vašich končinách.



Lev
Jste sice příjemnými společníky, umíte druhé zaujmout a sálá z vás přátelské teplo, ale to nestačí. Umíněnost nebo rozmary vaší drahé polovičky vás vytáčí a neskutečně otravují.

Panna
Díky své smyslnost a šarmu rozhodně nemáte nouzi o láskyplná setkání a hluboká spojení. V první polovině týdne se opět objevují mimořádné šance na seznámení s láskou vašeho života.

Váhy
Pokud se vám nedávno podařilo nějakým způsobem urazit nebo se dotknout své drahé polovičky, máte vysokou šanci na dokonalé odpuštění. Vyžehlit se podaří i drobné rozmíšky v rodině.

Štír
Také v tomto týdnu hvězdy varují před přílišným střídáním partnerů. Zvláště jste-li zadaní a cítíte v partnerství chlad, uvědomte si, že je to jen dočasné a neriskujte svůj vztah.



Střelec
Atmosféra vašeho milostného života roztává a se svým protějškem zase můžete probírat všechna svá tajemství, radosti a strasti. Velkou vášeň ale nečekejte, spíše pohodu a klid.

Kozoroh
Některé hvězdy se vás stále snaží vyprovokovat k žárlivosti, ale vy se nedáte. Svůj vztah chráníte proti celému světu a nějaké hvězdné provokace si na vás nepřijdou. Jen tak dál!

Vodnář
Vaše nová láska se s nejvyšší pravděpodobností nebude zamlouvat jednomu z rodičů, na to ale ani trochu nedbejte. Je to váš život a vaše láska a do toho vám nikdo nemůže mluvit.

Ryby
Šance na seznámení jsou na vrcholu! Přitahujete kolemjdoucí jako světlo můru a mezi vašimi nápadníky se brzy objeví ten pravý. Hledejte však spřízněnou duši, nejen hezké tělo!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.