Home - Články - Horoskop lásky 15. – 21.5.

Horoskop lásky 15. – 21.5.

vloženo 14. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 15. – 21.5.

Máj je v plném proudu! Někteří z vás už pocítili magickou sílu měsíce zamilovaných, někteří stále čekají! A dost možná se dočkají v tomto týdnu! Zejména pokud patří mezi Blížence, Panny nebo Váhy! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Ještě v tomto týdnu jste plní vášně a hvězdy přejí dokonce seznamování. Možná už vám jde ze všech nápadníků hlava kolem, ale užívejte si naplno, dokud vám hvězdy svítí na cestu.

Býk
Zadaní i nezadaní Býci, tento týden si nemáte věru na co stěžovat. Vaše smyslnost vystartovala raketově vzhůru a váš protějšek ani potencionální milence to nenechává chladnými.

Blíženci

Štěstí v lásce by vám teď měly přinést aktivity spojené s volným časem. Ať už při sportu, návštěvách výstav nebo třeba uměleckých kurzů, mějte oči otevřené. Láska na vás čeká!

Rak
Vaše drahá polovička je asi trochu nervózní, milí Ráčci. Může mít tendence na vás občas zaútočit. Naštěstí vám hvězdy dodávají síly přejít vše s trpělivostí a bez rozčilování.



Lev
Čeká vás další milostný týden ve lvím stylu! Jen se na kořist podíváte, už se jí podlomí kolena a vzdá se bez okolků. I zadaným králům zvířat hvězdy prorokují velkou romantiku!

Panna
Příležitost k seznámení máte na každém kroku, ale nechává vás to klidnými? Tento týden jste naladěni spíše přátelsky než milostně. Alespoň si konečně trochu odpočinete od emocí.

Váhy
Hvězdy podporují vaši fyzickou přitažlivost! To zní skvěle, ale může to nést i nástrahy. Jste-li zadaní, váš protějšek může zvýšit obezřetnost a začít dokonce nepříjemně žárlit.

Štír
Zadaní Štíři asi pochybují o tom, že Máj je lásky čas. Ale nezadaní jsou na tom o poznání lépe. Hvězdy naznačují, že můžete prohloubit duševní napojení s osobou, která vás zajímá.



Střelec
Hvězdy zvyšují vaši touhu a vášeň. Můžete se zamilovat rychlostí blesku! V lásce se vám sice daří, ale pokud si ji chcete užívat, měli byste trochu potlačit svou svobodomyslnost.

Kozoroh
Váš mozek přepral srdce a milostný svět odsunul na druhou kolej. V tomto týdnu se, milí Kozorozi, blýská na lepší časy spíše při řešení pracovních nebo finančních záležitostí.

Vodnář
Většinou nemáte ve zvyku se vášním vyhýbat. Tento týden vám však hvězdy nedají myslet na nic kromě milování a sexu. Naštěstí vaše přitažlivost stoupá, takže nejde o plané touhy.

Ryby
Nejste na to asi zvyklí, ale jako nejsilnější afrodisiakum na vás teď působí materiální zajištění a peníze. Váš mozek se prostě pouští do srdečních záležitostí a jste praktičtí.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.