Home - Články - Hadí síla v lidském těle

Hadí síla v lidském těle

vloženo 2. 2. 2022
čas čtení: 4 minuty

Hadí síla v lidském těle

Jako bychom v sobě měli stočeného spícího hada, který leží na dně naší pánve. Dřímá ale jen zdánlivě. Snadno ho probudíme, když víme jak. Pak se začnou dít nevídané věci. Pradávná, ohnivá energie stoupá naším tělem vzhůru, aby nás uzdravila. Budeme schopni ovládnout své tělo a mysl. To je kundaliní.

sdílet článek na facebooku

Jsme propojeni s kosmickou energií

V každém z nás je kus kosmické energie. Věděla to už dávná východní náboženství, jogíni i hinduisté. Kundaliní má v sobě každý člověk, protože jsme součástí kosmu. Je ve vás, i když jste si to třeba nikdy neuvědomili.

Ovládnout hadí sílu není snadné. Naučit se pár cvičení k jejímu probuzení lze pomocí soustav cvičení těla i duše. Cílem je seberealizace a osvícení. Stav pročištění vědomí, kdy jsme bez myšlenek. Je to nirvána, samádhi, říkejte si tomu, jak chcete. Zkrátka vesmírné vědomí.

Když se váš had probudí

Vrstvy vaší kundaliní čekají na uvolnění. Připomíná to loupání cibule. Během svého života můžete uvolnit mnoho vrstev. Stoupající kundaliní oživí vaši tělesnou sílu a vede dokonce k ovládnutí orgánů, které normálně neovládáte. Příznivě ovlivní emoce, myšlení a vaši efektivitu. Nesmírně zvýšíte svou odolnost.


Hadí sílu máte v latentním stavu uloženou přímo v křížové kosti. Stoupá vaším tělem nahoru, nebo dolů, pokud u toho zrovna provádíte stoj na hlavě. Proudí podél páteře k vrcholu hlavy. Někdy může vystoupat tak vysoko, že dospěje mimo tělo. Dostanete se do mystického stavu, ve kterém zakusíte blaženost.

Probuzení kundaliní mohou doprovázet neobvyklé stavy a projevy, dramatické fyzické a psychické změny. Na západě by byly označeny jako projevy psychických poruch. Výjimkou nejsou strach ze smrti, šílenství, kolísání nálad, úzkost, hněv, nespavost, deprese, nebo naopak klid, soucítění a absolutní láska. Ve skutečnosti je to proces léčebný pro tělo i pro duši a může vás posunout na vyšší úroveň.

To nejlepší, co můžete vytěžit

Tato síla člověka očišťuje a nabíjí. Roztáčí čakry - energetické víry v našem těle, kterých máme hned několik. Dostává se postupně až ke korunní čakře na vrcholu hlavy. Kompletní vzestup kundaliní přinese člověku duchovní osvobození a revoluci vědomí.

Částečné probuzení může vést k různým zážitkům: vize světla a zvuků, někdy zvláštní schopnosti, prozpěvování písní, mluvení cizími jazyky, pozice a gesta, která jedinec před tím neuměl, ani neznal. Ojedinělé nejsou návaly sexuální touhy a tak je potřeba přijmout se jako sexuální bytost a uvědomit si, že tato energie je důležitá pro váš duchovní vývoj.


Kundaliní prospívá i ničí - na co si dát pozor!

Musíme se s touto energií naučit spolupracovat. Proces očišťování není kouzlo hotové přes noc. Změna může trvat mnoho let nebo proběhnout rychleji. Jakmile se však jednou uvolní, neexistuje cesta zpátky! Obrátit tento proces je nemožné.

Vzhledem k její mimořádné síle je proces uvolnění brán odborníky velmi vážně. Ačkoliv je blahodárný, není bez nebezpečí. Technikám práce s ní se proto věnujte na kurzech jógy a dopřejte si asistenci zkušeného průvodce. Když je energie příliš zablokovaná, musí cestou odstraňovat překážky. Pečujte o své tělo a duši. A pozor, vyhněte se drogám!

Když dlouho tvrdě pracujete, můžete se tělesně, duševně nebo citově zhroutit. Tělo čerpá dlouhou dobu velké množství kundaliní a pak vás vlastní stav donutí přemýšlet a změnit způsob existence. Člověk by si neměl namlouvat, že bude mocnější než vesmírné síly.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.