Home - Články - Geminidy! Láskyplný déšť hvězd

Geminidy! Láskyplný déšť hvězd

vloženo 6. 12. 2021
čas čtení: 3 minuty

Geminidy! Láskyplný déšť hvězd

Duhové meteory Geminidy prolétají nejblíže nad střechami našich domů ze všech meteorických rojů. Proslavily se mnoha jedinečnými vlastnostmi, které u jiných padajících hvězd nenajdete. Pohlédněte k souhvězdí Blíženců, odtamtud vylétne vesmírná nádhera a přinese vám vášnivou lásku!

sdílet článek na facebooku

Tato neobyčejná krása nám létá nad hlavami každý rok mezi 7. až 17. prosincem. Země projde maximální intenzitou proudu meteoroidů uprostřed tohoto období. Máme nyní štěstí na nejaktivnější a nejpravidelnější hvězdný déšť, který bychom si neměli nechat ujít. Oproti jiným rojům je zcela jedinečný z mnoha hledisek!

Liší se v každém ohledu:

V běžných meteorojích létají bílé, modré a žluté meteory. V Geminidech však zahlédneme i zelenkavé žhnoucí létavice!
Mají nejvyšší hustotu ze všech objevených meteorických rojů 2-3 g/cm2.
Vyhrávají také těsností planetárního kontaktu, protože prolétají atmosférou nejblíže zemské kůře. Jedině tento meteorický déšť spatříme už 40 km nad našimi hlavami!
Mají též nejzáhadnější mateřské těleso. Většina meteorických rojů se sype z obíhající komety. Kdežto Geminidy pocházejí pravděpodobně z planetky 3200 Phaethon, což je asteroid, jehož původ je nejasný a záhadný.


Využijte kouzla padajících hvězd!

Tento vesmírný déšť pojmenoval latinský výraz Gemini. Z našeho pohledu totiž roj vylétá právě ze souhvězdí Blíženců, konkrétně od hvězdy Castor. Jeho jedinečná energie je obzvláště vhodná k různým magickým rituálům a pro věštbu, protože posiluje jasnovidectví. Pusťte se do nich právě teď! A pokud si na věštění sami netroufáte, využijte služeb profesionálních věštců.

Vaše tělo zaplaví hormony vášně a štěstí

Zajděte si se svou láskou na předvánoční večerní procházku nejlépe s dalekohledem a romantiku máte zaručenou! Stačí najít na noční obloze souhvězdí složené z obrazců dvou lidských postav a překvapit svého partnera zářivým vesmírným úkazem. A pokud plánujete první rande, nenajdete oslnivější příležitost, než právě tuto. Citlivé dušičky vám okamžitě podlehnou!


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.