Home - Články - Dvojitá dávka úplňku

Dvojitá dávka úplňku

vloženo 1. 1. 2018
čas čtení: 5 minut

Dvojitá dávka úplňku

První měsíc roku je speciální dvojitou dávku úplňku. První nastane už 2. ledna, zatímco na ten druhý si musíme počkat přesně na konec měsíce – tentokrát kalendářního, tedy na 31. ledna. Navíc oba slibují zajímavou podívanou.

sdílet článek na facebooku

Lednový superměsíc

Leden je obecně pro sledování oblohy jeden z nejpříznivějších. Úplněk dokonale ladí se zimní scenérií, v mrazivé noci, kdy je všechno pokryté jinovatkou. Nyní má pro nás navíc měsíc v úplňku nachystány extra rozměry. Ne, že by zvětšil svou velikost, ale vizuálně nám to tak bude připadat. K vidění totiž bude jako tzv. superměsíc nebo superúplněk.

O úplňku, zvláště tom super, bychom se měli tradičně vyvarovat podle zkušenosti našich předků některých činností. Nedoporučují se lékařské zákroky a kondice se obecně může zhoršovat. Soustředěnost může být rozptýlená, a ani nějaká větší manuální práce nebude mít příliš úspěch.

K čemu nás naopak bude první z lednových měsíců ponoukat, je rozvíjení fantazie. Můžeme v sobě objevit spisovatelské sklony nebo si třeba potykáme s nějakým hudebním nástrojem. Sexuální touha se také bude zvětšovat. A rovněž i spirituální schopnosti.



Měsíční kouzla

O některých měsíčních kouzlech už jste určitě slyšeli. Při super úplňku se báječně hodí například práce s měsíčním kamenem, ať už nám zdobí kyvadlo nebo ho třeba plánujeme mnout jenom v dlaních.

S kyvadlem můžeme pracovat podobně jako s křišťálovou koulí – klást mu otázky a číst z jeho pohybu. Kamínek v dlaních zase umocní naše přání. Jenom bychom měli dbát na přání pozitivní, protože vše negativní se tuto noc bude nejenom násobit, ale energeticky i vracet odesílateli.

Co se týká oblečení – i tady bychom měli dobře volit, černá sice patří mágům a pohlcuje sluneční záření, která nám super měsíc bude odrážet ve vydatné dávce, ale zároveň způsobuje únavu. Mnohem silnější bude oblečení v měsíčních barvách, typu lehkých šátků, popřípadě oblečení žádné.



Kozoroh versus Vodnář

Dva úplňky, které se tento měsíc sešly, přinesou zajímavé pohledy do našich životů. Jeden bude pod taktovkou Kozorožce o odhodlání a pracovním výkonu, zatímco ten druhý ve znamení Vodnáře zaměřen více na hledání sebe sama a revoltu. Nejsilněji proto budou úplňky působit na zrozence těchto dvou znamení. Ale i ostatní příslušníci zvěrokruhu budou více vnímavý vůči jejich způsobu prožívání.

Potřebujete-li si něco vyjasnit s kozorohem, zkuste to právě na druhého ledna, při prvním lednovém úplňku, a když vás bude podrobněji zajímat Vodnářův svět – vyšetřete si na jednatřicátého ledna dostatek času pro jedince narozené v tato znamení.

Autor článku

|<< < 340 | 341 | 342 | 343 | 344

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.