Home - Články - Duše mluví skrze tělo, ale my neslyšíme

Duše mluví skrze tělo, ale my neslyšíme

vloženo 24. 11. 2022
čas čtení: 5 minut

Duše mluví skrze tělo, ale my neslyšíme

Nemoc vzniká, když neposloucháme svou duši, která k nám mluví skrze tělo. Všechny nemoci mají svoji duchovní příčinu. Ukazují nám, kde v životě děláme něco špatně, nebo eventuálně neděláme nic tam, kde bychom měli.

sdílet článek na facebooku

Jsme buď mocní, nebo ne-mocní

Nemoc znamená, že nemáte moc nad svým životem. Skutečná příčina nemoci bývá zpravidla ve vašich myšlenkách a vašem emocionálním prožívání. Dobrá zpráva je, že své myšlenky můžete řídit. Tvoříte si jimi svůj život. Dávejte si tedy pozor na to, co si tvoříte. Není to něco, co připluje odněkud z venku. Myšlenky jsou vaše a máte moc je kdykoliv změnit.

Jak zasejete, tak sklidíte. Myšlenka je afirmace. Znamená to, že pozitivní mysl přivádí zdraví a štěstí, negativní přivádí nemoci. Z myšlenek vznikají emoce. Základem nemoci jsou negativní emoce. Dají se shrnout do tří základních skupin: zlost, smutek a strach. Když je v sobě nosíte léta, způsobí zdravotní potíže.

Naslouchejte svému tělu

Když jste negativní, buňky vašeho těla jsou v nepřátelském prostředí. Když žijete zdravě a jste dobře naladěni, tělo je bez problémů. Buňkám se ve zdravém a radostném prostředí daří. Naopak nevyřešené vnitřní napětí ubírá životní energii. Sžírá vaši mysl a pak napadne i tělo.


Nemoc vám umožní uvědomit si, že se vám něčeho nedostává, že neprožíváte to, čím ve své podstatě jste. Dostáváte poselství. Nemoc je stav léčení, vede vás do hloubavého klidu a ukazuje směr. Otázka „K čemu to je?“ vás staví na nohy a dává smysl vašemu dalšímu konání. Chcete-li se uzdravit, musíte uznat trojjedinost těla, duše a jeho duchovní součásti.

Nemoc jako zpráva

Představte si, že projevy nemoci jsou poslové, kteří se vám snaží něco sdělit. Něco nesmírně důležitého o vašem životě. Něco jste nevnímali, opominuli, neprožívali tak, jak to skutečně cítíte. Pokud sami sobě lžete, stejně se neobelstíte. Někde se to projeví. Duše, kterou neposloucháte, promluví skrze tělo. Kdo neslyší jemné informace, potřebuje je prožít ve hmotě, aby je vzal na vědomí a uvěřil jim. Nemoc vás zastaví.

Musíte se zklidnit. Natolik, abyste začali vnímat sami sebe a naslouchat svému nitru. Je to výzva k zastavení a k nabrání sil. Nutí k zamyšlení nad dosavadním životem, nad směrem, kterým se z vlastní volby v životě ubíráte. Nemoc jasně ukazuje na to, že máte něco ve svém životě změnit. Slouží vám tak dlouho, dokud vám nepomůže nalézt cestu k té změně. Smyslem nemoci je tedy posílit vás na duchovní úrovni. Každé takové zdánlivé zlo je nám dáno pro vyšší cíl, kterým není nic menšího, než uzdravení duše.


Tělo je odrazem toho, co se děje v nitru člověka. Proč se tedy říká, že některé nemoci jsou dědičné? Protože přebíráme přesvědčení, postoje a chování svých rodičů a předků. Prožitky většinou z raného dětství. Vždy je potřeba řešit pravou příčinu.

Příčinami bývají neklid duše, nedostatek pocitu bezpečí, nadměrná ctižádost, potlačování sebe sama následkem sebehodnocení, přetěžování a pocity viny. Další příčinou těžkých onemocnění orgánů je nedostatek vitální síly v těle z trvalého trápení, strádání či nenaplněné touhy.

Sebeláska

Sebeláska zní spoustě lidí jako sebechvála. A „sebechvála smrdí“. Sebeláska ale znamená, že se přijmete takoví, jací jste. Nemoc vás láskyplně vede k podstatě toho, kým jste, proto, abyste to pochopili, přijali a zrealizovali.

Nemohoucnost přináší situace k získání zkušenosti, k níž ve stavu zdraví nikdy nedojdete. Vede k novým náhledům na život. Na cestě do nitra se otevíráme porozumění příčině nemoci a svému životnímu úkolu. Uzdravte svou duši a uzdravíte zároveň i své tělo.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.