Home - Články - Čerpejte harmonii úplňku podle znamení zvěrokruhu

Čerpejte harmonii úplňku podle znamení zvěrokruhu

vloženo 20. 12. 2018
čas čtení: 6 minut

Čerpejte harmonii úplňku podle znamení zvěrokruhu

V sobotu, 22. prosince, nás oslní krásný úplněk ve znamení Raka. Nastane v 18:48 a nadělí nám skutečnou předvánoční harmonii! Pro každé znamení je psáno ve hvězdách, jak těchto příznivých energií naplno využít ve svůj prospěch!

sdílet článek na facebooku

Račí úplněk v nás probouzí zvídavost, zájem o vzdělávání a komunikaci. K jeho energiím je potřeba zaujmout správný postoj, aby vám prospěly a neuškodily. Nepřejí náročným pracem, při kterých je nutné plně zapojit mozek. Přinesly by vám jedině nervové napětí. Naopak je tento úplněk zcela ideální na soustředěnou meditaci, při které si vyřešíte psychický blok, který vaše znamení momentálně nejvíce zatěžuje!

Využijte správné meditační téma podle horoskopu

BERAN 21.3. - 20.4.
Ideální úplňkové téma meditace pro Berany je: „O samotě se ve mně probouzí moudrost“. Soustřeďte se na svou třetí břišní čakru a rozsviťte ji svou pozorností. Nově nabytá moudrost na duchovní úrovni se vám projeví v běžném životě zdokonalením toho, co již umíte. Posuňte se dál!

BÝK 21.4. - 21.5.
Pro Býky je nyní nejvýznamnější koncentrovat se na meditační téma: „Láska!“. Lásku a zas jen lásku nyní v sobě potřebujete rozdmýchat nejvíce. Neuzavírejte se rodině a přátelům a naopak vědomě otevřete své srdce. Soustřeďte při meditaci svou pozornost na srdeční čakru. Prožijete díky tomu nádherné Vánoce a výjimečná setkání!

BLÍŽENEC 22.5. - 21.6.

Milí Blíženci, důležité téma pro meditaci při úplňku je pro vás nyní: „Zdolávám všechny překážky pomocí uvolněných emocí“. Právě potlačené pocity vám brání v dosažení toho, co potřebujete. Po soustředěné meditaci do vašeho života vstoupí nové příležitosti, vědomosti a potřebný řád.



RAK 22.6. - 22.7.

Meditace, kterou nejvíce potřebují podstoupit Raci: „Umím přijímat nabízenou pomoc“. Nikdy nejste v životě na nic sami. A právě toto uvědomění potřebujete před Vánoci prožít. Snažte se rozzářit svou schopnost dávat i přijímat a užijte si ten nádherný rovnovážný pocit!

LEV 23.7. - 22.8.

Ideálním tématem úplňkového rozjímání pro Lvi je: „Odvaha!“. Naučte se postavit se svému strachu skrze soustředěnou meditaci. Prožijte si vnitřní klid, díky kterému k vám začnou proudit nové nabídky i nová láska. Na vaše vztahy se zvířaty i s lidmi nyní působí ochranná vesmírná náruč.

PANNA 23.8. - 22.9.
Panny by měly podstoupit úplňkovou meditaci: „Přijímám nové informace“. Pokroková učení, nové názory a jiný způsob myšlení. To vše na vás nyní působí ze všech směrů a je pro vás obtížné je přijmout. Soustřeďte svou mysl do sebe v klidné meditaci o samotě a otevřete se druhým. Dojdete k životnímu objevu!



VÁHY 23.9. - 23.10.

Vaše ideální téma úplňkové meditace je: „Umím obdarovat sama/sám sebe!“. Pro své blízké byste se rozdali a na sebe zapomínáte. Soustřeďte se na své nitro, které není zcela v souladu s jistotami a zabezpečením. Lehce se naučíte novým hodnotám a prožijete významné uvědomění!

ŠTÍR 24.10. - 22.11.
Pro Štíry je momentálně nejdůležitější prohloubit v meditaci téma: „Partnerská láska“. Zaměřte se na své nitro a pozorujte, jak vnímáte lásku mezi dvěma lidmi. Soustředění o samotě vám přinese důležité odhalení sebe sama. Vaše intuitivní a empatická duše si potřebuje v lásce vytvořit jasné hranice!

STŘELEC 23.11. - 21.12.
Téma, které byste si měli prožít při úplňkové meditaci je: „Odpočinek rozumu, naslouchání tělu a emocím.“ Uvolněte se, opusťte svou hlavu, na kterou jste byli doposud maximálně soustředěni a věnujte se svým niterným pocitům. Najdete tak rozumné řešení a naučí vás to nerozdávat se každému více, než zvládnete.



KOZOROH 22.12. - 20.1.

Pro Kozorohy je nyní ideální meditovat na téma: „Jdu do toho a zvládnu to!“. Vciťte se do sebe a soustřeďte se při relaxaci na své nitro. Obtížná rozhodnutí a bezvýsledná konání proměníte v odvahu jednat. Vědomě se rozhodněte nebát se řešení!

VODNÁŘ 21.1. - 20.2.

Pro vás chystá úplněk meditační téma: „Následuji své Vyšší Já“. Otevřete se naplno svým emocích a poslouchejte, co vám říkají. Nebojte se jich a neuzavírejte se před nimi. Vše jde jako po másle a nynější nabité období prožíváte s nadhledem, když posloucháte své nitro. Buďte otevření a prožijete nádherné Vánoce!

RYBY 21.2. - 20.3.

Milé Ryby, pro vás je úplněk ideální příležitostí pro meditováním nad tématem: „Přijímám novou příležitost!“. Soustřeďte se a naplno se otevřete všem možnostem, které k vám přicházejí. Na jakoukoli výzvu nebo odmítnutí nahlédněte z jiné perspektivy. Jakmile změníte úhel pohledu, změní se i celý váš svět a objevíte obrovské štěstí!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.