Home - Články - Bydlíte správně?

Bydlíte správně?

vloženo 23. 1. 2020
čas čtení: 5 minut

Bydlíte správně?

Tak jako podle šatů poznáte člověka, tak podle bytu poznáte znamení! Vyhovuje-li vám krásný pořádek bez zbytečností, rozhodně si nevybírejte za partnera Raka, ale zamiřte Amorův šíp na Panny! Horoskop přesně určuje, v jakém domovu se cítíte nejlépe. A pokud váš interiér vypadá jinak, než by měl podle vašeho znamení, zamyslete se, jak moc na vás při zařizování působila vaše polovička.

sdílet článek na facebooku

BERAN = kutilská jednoduchost
Beran potřebuje doma hlavně pohodlnost, protože se snaží venku žít na plno a doma potřebuje už jen relax. Všechno v domácnosti proto musí být plně funkční a vychytané, aby to majitele nijak neobtěžovalo. Beran si jako individualista udělá v bytě rád všechno sám. Kutilská práce mu není cizí a nábytek z prodejny si bez problému složí bez pomoci a s hrdostí v srdci. Vybere si vždy nábytek, co vydrží i bez zbytečné opatrnosti. V jeho bytě najdete často zbraně, různé repliky, a hlavně červenou barvu!

BÝK = trvanlivé pohodlí
Býk umí dobře počítat, takže přednostně pořídí raději vlastní dům či byt, aby nevyhazoval peníze za nájem. Pořídí masívní nábytek, který po něm podědí ještě jeho vnoučata. Svůj domov vždy vybaví tak, aby bylo vidět, že nemusí hlídat každou korunu. Z každého rohu Býkova domova čiší teplo domova a útulnost. Jeho srdce hřejí pastelové barvy a tlumené odstíny. Nemohou chybět květiny všeho druhu, které miluje a knihy o zahradničení. Nejšťastnější je na zahradě ve svém pohodlném křesle!

BLÍŽENEC = útulný chaos
Ve svém domově potřebuje Blíženec velká okna a nekonečno světla a čerstvého vzduchu. Závěsy nebo žaluzie si většinou nepořídí, aby jeho prostor ani v noci nic nedusilo. V jeho bytě vždy najdete jasné barvy, výrazné linie a moderní nábytek. Blížence láká industriální architektura a abstraktní obrazy. Potřebuje mít neustálý přísun informací z celého světa, takže v bytě bez velké obrazovky a počítače nikdy nenajdete Blížence. Knihovna plná knih, časopisů a stolních her také nesmí chybět!



RAK = nahromaděná veteš
Estéti a Raci mají o svém bydlení zcela opačné představy. Potřebujete-li se zbavit starých věcí v bytě nebo vyklidit půdu, nemusíte si dělat starosti s odvozem. Stačí oslovit Raka a ten si vše a s upřímným vděkem odveze. Pro Raka není skříň po dědovi nebo váza po prababičce veteš. Pro Raka je to nezbytná součást jeho domova, která mu dává pocit generační kontinuity. V každé staré věci vidí užitečnost. Nenechá si ujít žádnou příležitost ke hromadění svého majetku. Další nezbytná součást Rakova obydlí je voda. Pokud nebydlí přímo u jezera, nebo nemá v bytě akvárko, pak tráví minimálně hodinu denně ve vaně!

LEV = drahé království
Lev potřebuje cítit obdiv svého okolí, proto na svém bydlení nešetří. Chce být obklopen okázalostí hodnou krále. V jeho paláci najdete teplé barvy a zlaté odlesky. Vybavení má vždy kvalitní a pohodlné. Kvalita je pro něj na prvním místě při nákupu jakýchkoli doplňků. Na zdech mu často visí obrazy za ohromné peníze, protože jedině originál je pro Lva dostatečně kvalitní. Na obrazy má navíc skutečně šťastnou ruku. Jste-li potomek Lva, pořiďte mu jakostní kožešinu, na které se může pohodlně válet, a dávejte mu najevo úctu. Protože ani netušíte, co všechno můžete podědit!

PANNA = pořádek především
Před bytem Panny se vždy zujete, protože vás ihned praští co očí naprostá čistota. Majitel tohoto bytu potřebuje vyleštěné podlahy a nábytek bez jediného smítka prachu snad víc než vzduch. Panny musí mít ve všem naprostý pořádek, jakýkoli jiný stav jim způsobuje stres. Dekoracemi šetří, čím míň věcí, tím lépe se udržuje pořádek. Bez milosti se ihned zbaví všeho, co se jim už nehodí. Domov mají vybavený hlavně přírodními materiály, dřevem a pokojovými rostlinami. Květiny pěstují s vášní a úspěchem. A v blízkosti jejich bydlení musí být vždy nějaká zeleň, les nebo alespoň park!



VÁHY = útulná roztomilost
Váhy ovládá koketní planeta Venuše, díky které obydlí tohoto znamení poznáte na první pohled. Žádné masivní a trvanlivé věci zde nenajdete. Vše musí být měkké či chlupaté. Roztomilé malé stolky pro příjemné posezení s kávou v měkkém čalouněném křesle. Na obrazech mají rády hlavně klidné krajinky nebo zátiší. V bytě obvykle narazíte na různé sbírky malých a cenných předmětů, se kterými se Váhy rády chlubí. Ideálním domovem pro Váhy je domek s malou zahrádkou, na které může trávit aspoň polovinu roku s rodinou!

ŠTÍR = všudypřítomné tajemno
U Štíra na zařízení bytu zas až tak nesejde. Nejdůležitějším předmětem v bytě je vždy sám Štír. Tito lidé dokáží vdechnout tajemného ducha i do zcela obyčejného bydlení. Ostré sluneční světlo jim nedělá dobře, proto rádi vybavují svůj domov závěsy. V interiéru byste měli nalézt také Štírovu oblíbenou purpurovou barvu. Někdy zjistíte, že tajemno Štírova domova na vás dýchá z psychedelického obrazu nebo z doplňků s motivem noci. Ale občas také vůbec nepřijdete na to, co je na tuctovém bydlení Štírů tak zvláštního!

STŘELEC = zcestovalá velikost
Pro Střelce a jeho vládce Jupitera není nic dost velké. Strop musí být tak vysoko, aby se bytem pohodlně prošel slon, do postele se musí vejít krokodýl a na pracovním stole se musí dát pohodlně zahrát tenis. Střelec potřebuje, aby mu vše připomínalo daleké kraje, proto i nábytek připomíná cizinu, ve které byl, nebo do které se chystá. Nad postelí se vzdouvají nebesa a v knihovně se vyjímají atlasy, encyklopedie a odborné knihy. Zdi se honosí extravagantními obrazy z Ameriky, čaj vypijete z arabských hrnků a posedíte na přehozu z Indie!



KOZOROH = naprostá kvalita
Pro Kozoroha není problém vydělat peníze. Ale než je utratí, vždy si to hodně rozmyslí a výběru z katalogů nebo televizních pořadů často věnuje dost času. Investuje jen do opravdu kvalitního nábytku, těch nejtrvanlivějších podlah a kůži vybírá jedině pravou. Vše musí budit nezapomenutelný dojem, který dokresluje jeho osobnost. Není pro něj problém navrhnout si nábytek sám a nechat si ho vyrobit na míru. Nepohrdne ani starobylým nádechem svého interiéru. Doplňky se obklopuje jen minimálně, ale přístroje ulehčující práci vždy ocení!

VODNÁŘ = vychytaná užitečnost
Bydlení Vodnáře je vždy jednoduché, ale velmi účelné. Najdete v něm málo věcí a nábytku, ale zato vždy takových, které splní všechny potřeby pro pohodlné bydlení. Vodnář dokáže vymyslet úžasné vychytávky, které mu zajistí jednoduchý chod domácnosti. Jeho byt mohou časem ozdobit také maximálně jeden až dvě starožitné umělecké kousky. Miluje sklo a průhledné plasty, které dokáže v bytě šikovně využít. Když už investuje, tak si raději našetří na jeden pořádný designový kousek, který potom směřuje nádech celého jeho bydlení i do budoucna!

RYBY = umělecká fantasie
Domov Ryby je bezpochyby nejzajímavějším interiérem vůbec, pokud ho vybavuje sama bez cizích zásahů. Její dušička se celý život vznáší v oblacích a takové duchovní poselství vdechuje i svému domovu. Krása, harmonie a spoustu barev. Ryba dokáže zkombinovat obyčejné věci, aby působily neobyčejně. Nábytku má většinou málo, nebo žádný. Klidně spí jen na matracích a sedí na vyšívaných poduškách. V jejím obydlí nesmí chybět spoustu doplňků, květin, kamenů, polštářů, koberců či přehozů s esoterickým poselstvím!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.