Home - Články - Budete hodná babička nebo milý dědeček?

Budete hodná babička nebo milý dědeček?

vloženo 10. 7. 2023
čas čtení: 5 minut

Budete hodná babička nebo milý dědeček?

Kdo by nesnil o perfektních prarodičích? Vždyť jsou našimi nejbližšími a pomáhají v nouzi. Jací budete v roli dědečků a babiček podle hvězd?

sdílet článek na facebooku

Beran
Ideální prarodiče Berani? Tak na to rychle zapomeňte. Určitě nebudou hlídací. Raději vezmou vnoučata na horskou dráhu anebo na dětské hřiště. Berani si svého věku nechtějí všímat, ale malí nezbedové jim stáří proklatě připomínají.

Býk
Prarodiče v Býku jsou optimističtí a dodávají svým vnoučkům energii. Samozřejmě nejde jen o vnitřní povzbuzení, ale především o plný žaludek. Býci milují jídlo, proto se niky nemusíte bát, že u nich budou děti trpět hlady, ba naopak!

Blíženci
Blíženci neberou roli babiček a dědečků vážně. S přibývajícím věkem se nechtějí smířit, proto nejsou ideálními prarodiči. Když už věnují vnoučatům svůj čas, naplánují zajímavý výlet, který by byl i pro ně zábavný.

Rak
Rak je milovníkem rodinné pohody. Patří mezi nejchápavější rodiče i prarodiče. Těžce se smiřuje s odchodem svých dětí do světa dospělých, proto se na roli dědečka a babičky těší. Za všechnu lásku je budou maličcí milovat.


Lev
Nelze říci, že by byli Lvi parádními prarodiči. Často myslí jen na sebe a samolibost je neopouští ani v pozdějším věku. Pokud k nim budou mít vnoučata úctu a obdiv, stanou se z nich prostě báječní prarodiče, kteří budou děti inspirovat.

Panna
Zrozenci Panny a přibývající věk, to nejde moc dohromady. Neustále se udržují v kondici. Zdravý životní styl, uklízení a poslušnost budou požadovat i po svých vnoučatech. Může se stát, že k nim děti najdou cestu až později.

Váhy
Lidé narození ve znamení Vah pečlivě počítají každou svou vrásku na tváři. V životě budou vést vnoučata ke spravedlnosti a svobodě. Váhy nepatří ke sportovně nadaným, proto zvolí důmyslnější formu zábavy.

Štír
Malí nezbedové a princezny budou mít ke svým prarodičům narozeným ve Štíru rozporuplné pocity. Jednou se s nimi budou tulit a na druhou stranu je neopomenou okřiknout. Štír prostě preferuje tvrdší výchovu.


Střelec
Střelci si svůj věk rovněž nechtějí připustit a chovají se jako malé děti, proto si s nimi budou vnoučátka rozumět. Střelci umí skvěle vymýšlet příběhy plné dobrodružství a seznámí malé děti s krásou přírody.

Kozoroh
Sebejistý Kozoroh si s vráskami na tváři nedělá starosti. Nikdy neodmítne hlídání vnoučat, protože s přibývajícím věkem se z něj stává malé dítě. Přestává myslet jen na své ambice a užívá si zábavy s vnoučaty na plný plyn.

Vodnář
Babička ve znamení Vodnáře se nebojí obléci pestrobarevný kostýmek a dědeček neodmítne jízdu na motorce. Vnoučata se s nimi nebudou nikdy nudit, protože Vodnáři jsou vynalézaví, hraví a optimističtí.

Ryby
Prarodiče v Rybě budou svá vnoučata chránit a vést k poctivosti. Když dojde na hlídání, přijde s ním i strach, že se dětem něco stane. Ryby neustále bilancují, proto se s malými členy rodiny budou cítit jako znovuzrození.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.